Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Win 8.1, problem z BoLem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam system win 8.1 zainstalowałem bola (w sensie pobrałem itd) Wrzuciłem p[are skryptów na najnowszą wersje i gdy gra sierozpoczyna wyswietla się jedynie że bol zostałprawidłowo wczytani ani jednen skrypt nie działa. Próbowałrm już zgodności lola ustawiać nawet bola nic nie dziala.

UggNk9.gif

Opublikowano

używam od fina i to już nie działa od kilkunastu patchów. natomiast kiedy l# był za free działał a bol już tak ma od ~5-6 patchów że nie działa jeszcze rtaz zaznacze że jest od fina

UggNk9.gif

Opublikowano

używam od fina i to już nie działa od kilkunastu patchów. natomiast kiedy l# był za free działał a bol już tak ma od ~5-6 patchów że nie działa jeszcze rtaz zaznacze że jest od fina

Pobierz jakiegoś gotowego ze skryptami :D

Opublikowano

Spróbowałeś od nowa bol fina instalować i bola zwykłego?

­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Spróbowałeś od nowa bol fina instalować i bola zwykłego?

­

Zwykły też nie działa. PObierałem już jakieś z skryptami u wszystkich to samo. za rozwiązanie problemu daje max "L ubięto"

UggNk9.gif

Opublikowano

Zwykły też nie działa. PObierałem już jakieś z skryptami u wszystkich to samo. za rozwiązanie problemu daje max "L ubięto"

Wytłumacz dokładnie , krok po kroku a postaram sie ci pomóc .

Opublikowano

Wytłumacz dokładnie , krok po kroku a postaram sie ci pomóc .

Więc tak. 

Pobieram BOL najpierw pobieram z nulled + bolvip (najnowsze) Potem byle jakie skryupty z tego samego forum lub mpcforum (5.11)

Ustawiam na wszystko zgodność win 7/8 + administrator odpalam bolvip> Odpalam bola zaznaczam skrypty i włączam LOLA w lolu jedynie widze komunikat 

"BOL INJECTED SUCCESFUL" (że bol został poprawnie wczytany itd jest tam data aktualizacji bola) ale żaden skrypt nie działa. F9, Shift tak samo. TEN sam folder na win 7 działa poprawnie.

UggNk9.gif

Opublikowano

Nadal ci nie działa?

No jeżeli upuje to raczej nie. Nie działa mi to odkąd mam win 8.1.Odrazu dodam że przeinstalowanie na win7 nie ma możliwości.

UggNk9.gif

Opublikowano

no mi także nie działa na 8.1. Zaraz się przerzucę na 7 i sprawdzę tam

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Ja mam Windows 8 i mi działa, nw co jest z nim na Windows 8.1 bo już chyba jakaś osoba miała z tym problem i zmieniła system na Win 8.

Opublikowano

Zainstaluj Windows 7 zamiast szukac odpowiedzi gdzie jej nie ma.

A potrafisz czytać ? a nie nabijac posty tam gdzie ich nie potrzeba ? reinstal nie wchodzi w gre.

UggNk9.gif

Opublikowano

A potrafisz czytać ? a nie nabijac posty tam gdzie ich nie potrzeba ? reinstal nie wchodzi w gre.

To męcz sie dalej :) zycze powodzenia w znalezieniu jakiegokolwiek fixa na to :D 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...